Tornion Ice Hockey Club

Harrastaminen

Tervetuloa TIHC:n Leijonakiekkokouluun maanantaisin klo 17:50.

Jääkiekko on hieno laji. Joukkueurheilussa on pakko ottaa muut huomioon. Lajissamme on paljon tilanteita, jotka kasvattavat lapsen kykyä asettua toisen ihmisen asemaan. Ristiriitatilanteissa turvallisten valmentajien ohjauksessa lapset voivat oppia, mikä on oikein ja mikä on väärin.

Yhteistyö, toisten auttaminen, henkilökohtainen vastuu joukkueen yhteishengestä sekä reilun pelin ajatus kehittävät lasten ja nuorten sosiaalisuutta. Urheilun avulla voidaan kanavoida vihamielisiäkin tunteita hyväksyttävällä tavalla.

Urheilussa lapsi väistämättä kokee myös epäonnistumisia, mutta samalla oppii, miten niistä voi selvitä.

Urheilu tarjoaa lapselle ja vanhemmille iloa, jännitystä, viihtyvyyttä, ystävyyttä, yhteistyötä ja turvallisen harrastusympäristön. Tätä kaikkea TIHC on vuosien varrella tarjonnut monelle jääurheilua harrastavalle tai harrastaneelle nuorelle ja heidän perheilleen.

Viime vuosina ja varsinkin viimeaikoina pienenä kasvattajaseurana olemme saaneet huomioita lahjakkaista jääkiekkoilijoista mm esim,. Juha Silvander, Joni Myllykoski, Ville Pokka, Tuomas Salmela, Emilia Saarela ja Jesse Puljujärvi.

Leijona kiekkokoulun hinta on €40 syksy ja €40 kevät. Hinta sisältää laadukkaan ohjauksen, Tiikerit T-Paidan ja leijona-pelipaidan.

Muista hankkia lapsellesi (ja itsellesi) Seurapassi 1, luistelu -ja kiekkokoululaistasi varten. Passin hinta on 1 € (1.1.2008 myöh. synt.) (ei voimassa sarjatoiminnassa). Tästä seurapassin hankintaan.

Voit ilmoittautua kiekkokouluun paikan päällä tai ilmoittautumalla Pasi Tulkille: pasi.tulkki@pp.inet.fi

TIETOA LASTEN VANHEMMILLE

Vanhempia pyydetään seuraamaan harjoituksia katsomosta. Ei vaihtoaitiosta, jotta pienemmätkin pystyvät keskittymään. Lapsen tarvitessa tukea luisteluun olisi suotavaa vanhemman tulla mukaan jäälle. Tällöin vanhemmalla on oltava luistimet ja kypärä.

VARUSTEET

Lapsella tulisi olla: KYPÄRÄ (mielellään verkollinen, EI kolmio merkitty), LUISTIMET (paikanpäällä teroitus mahdollisuuksien mukaan ennen jokaista jäävuoroa), KAULASUOJA, MAILA (mikäli luistelutaito kohtuullinen), KÄSINEET (toppakintaat käyvät ihan hyvin) Muita varusteita: polvisuojat on hyvä hankkia aika alkuvaiheessa mutta eivät heti välttämättömät. Asusteeksi tuulipuku on riittävä. Kypärän alle EI päähinettä!

Olisittehan ystävällisiä ja pukisitte lapsenne vaatteisiin, jotka eivät ole olleet pihaleikeissä. Näin vältämme hiekan kulkeutumisen jäälle ja luistimet pysyvät kaikilla paremmassa kunnossa, kiitos

VUOROT

Kiekkokoulun jäävuoro on maanantaisin klo 17:50-18:40

LISÄTIETOJA

Leijona-kiekkokouluvastaava Pasi Tulkki Puh:040-5419412 email: pasi.tulkki@pp.inet.fi