Tiikeri

Uutiset

Takaisin uutisiin

15

Kesäkuu
2017
Suomen Cup ja edustusjoukkueen rakentaminen

Suomen Cup tekee paluun ja joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla

Elokuussa paluun kiekkokalenteriin tekevä Jääkiekon Suomen Cup pelataan aikavälillä 11.8.-22.9.2017.

Suomen Cupin pelit pelataan perjantaisin. Ensimmäiselle kierrokselle arvotaan osa II- divisioonan seuroista pelaamaan keskenään siten, että seuraavalle kierrokselle syntyy 20 otteluparia, Suomi-sarjan joukkueet aloittavat pelit toiselta kierrokselta. Toisen kierroksen voittajat jatkavat kolmannelle kierrokselle, jolloin mukaan tulevat 12 Mestis-joukkuetta. Näin kolmannella kierroksella on 16 otteluparia, joista voittajat jatkavat seuraavalle kierrokselle. Myös seuraavat kierrokset pelataan yhden ottelun voitosta ja näin Suomen Cupin finaali pelataan perjantaina 22. syyskuuta.
Tiikerit kohtaa Suomi-sarjaan nousseen MuIK:n Munsalasta. Toisen kierroksen ottelu pelataan Torniossa perjantaina 18. päivä elokuuta.

Keväällä Lämärit ja IHC solmivat yhteistyösopimuksen ja päättivät, että Meri-Lappiin perustetaan vain yksi miesten joukkue. Yhteistyössä päätettiin, että tuo joukkue on Tornion IHC.

Seurat tiedottavat tehneensä pelaajasopimuksen Taneli Kallion kanssa, joka teki viime kaudella kovat tehot II-divisioonan pohjoislohkossa. 15 peliin syntyi yhteensä 31 tehopistettä. Taneli on myös tulevalla kaudella yksi edustusjoukkueen kantavia voimia.

Uusia pelaajasopimuksia kaudelle 2017-2018 tullaan julkaisemaan nyt päivittäin. Kannattaa siis seurata aktiivisesti IHC:n ja Lämäreiden kotisivuja.

Kirjoittanut
Timo Saarela